Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Όροι και Προϋποθέσεις

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Παραγγελία μέσω του site μας www.bebe-galanis.gr. Εσείς πραγματοποιείτε κ παρακολουθείτε την ροή της παραγγελία σας  μέσω του υπεύθυνου πωλήσεων μας.

Τηλεφωνική παραγγελία.210-4621295 Μπορείτε να κάνετε κράτηση προϊόντων κ να επιλέξετε τον τρόπο παράδοσης που θέλετε

Στο κατάστημα μας, Λ.Σαλαμίνος 41-43 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Παραγγελία μέσω e-mail στο info@bebe-galanis.gr.

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 

Το www.bebe-galanis.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου.
Το bebe-galanis.gr  είναι ιδιοκτησία του, Γαλάνη Γεώργιου η οποία εδρεύει στο  Κερατσίνι ,Λ.ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 41-43,Τ.Κ18756.


Σκοπός της εταιρίας είναι η σωστότερη ενημέρωσή σας σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας και την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησή σας κατά τη διάρκεια των αγορών σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα του bebe-galanis.gr.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 

Για την πραγματοποίηση αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα του bebe-galanis.gr  θα σας ζητηθεί η γνωστοποίηση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων ώστε να πιστοποιηθεί η ταυτότητά σας και να πραγματοποιηθούν οι συναλλαγές σας με την απαραίτητη ασφάλεια.
Τα στοιχεία τα οποία θα σας ζητηθούν είναι το ονοματεπώνυμο, η ηλεκτρονική διεύθυνση (email), η διεύθυνση στην οποία θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας, και ο αριθμός τηλεφώνου σας.
Αν η συναλλαγή σας γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, θα σας ζητηθεί ο αριθμός της κάρτας και η ημερομηνία λήξης της.


Η εταιρία bebe Γαλάνης  ακολουθώντας τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

Για την ασφάλεια των εμπορικών σας συναλλαγών το bebe-galanis.gr  συνεργάζεται με την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  χρησιμοποιώντας το περιβάλλον διεκπεραίωσης ηλεκτρονικών συναλλαγών της τράπεζας, στο οποίο και ανακατευθύνεστε για να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.
Κάτα τη διάρκεια της πληρωμής με την κάρτα σας χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο.
Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν, ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Διαδίκτυο.


Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).
Μια κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.ΤΙΜΕΣ 

Όλες οι τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών του bebe-galanis.gr  είναι σε Ευρώ και περιλαμβάνουν 24% Φ.Π.Α.
ΓΕΝΙΚΑ

Δικαιώματα πνευματικής & βιομηχανικής ιδιοκτησίας - Σήματα: Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του bebe-gaalnis.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του bebe-galanis.gr  και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.
Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.
Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το bebe-galanis.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.
Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.
Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του bebe-galanis.gr.Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το bebe-galanis.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

 

 ΚΑΤΑΘΕΣΗ  ΜΕΤΡΗΤΩΝ  ΣΤΗΝ  ΤΡΑΠΕΖΑ
Συνεργαζόμενες   τράπεζες :

ALPHA BANK : IBAN GR6001401340134002002019088

ATTICABANK : IBAN GR6101601620000000084996980

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : IBAN GR1301721160005116076436921

ΕΘΝΙΚΗ: ΙΒΑΝ GR0201101930000019300183258

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΤΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
Μπορείτε  να παραλάβετε  κ να  πληρώσετε  τα  προϊόντα σας στο κατάστημα μας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Σας  παραδίδουμε  την παραγγελία  σας  ΔΩΡΕΑΝ  με αγορές  αξίας 50€  κ άνω. Στην περίπτωση επίπλων υπάρχει πιθανότητα κάποιας έξτρα χρέωσης ανάλογα την περιοχή. Η μεταφορά  γίνεται  μέσω  courier,μεταφορικής εταιρίας και εντός Αττικής με δικό μας όχημα.
Αν επιλέξετε για τρόπο πληρωμής σας την αντικαταβολή υπάρχει χρέωση ανεξάρτητα  από το ύψος αγορών.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Ο πελάτης θα συμπληρώσει την κατάλληλη φόρμα που έχει δημιουργήσει η τράπεζα ΠΕΙΡΕΩΣ με την οποία συνεργαζόμαστε, για να προβείτε σε αγορά. Σε αυτή τη φόρμα θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως την ημερομηνία λήξης της. Το σύστημα πληρωμής με πιστωτική κάρτα είναι εγγυημένο και ασφαλές. Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας η εταιρία μας δεν έρχεται σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες, όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία λήξης κ.α.

Οι σχετικές πληροφορίες με τον αγοραστή διαβιβάζονται από μία προστατευόμενη σύνδεση: SSL (secure socket layer/tsl https protocol) απευθείας στην ιστοσελίδα της τράπεζας που διαχειρίζεται τις συναλλαγές μας. Η εταιρία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ δεν πρόκειται να αποθηκεύσει καμία τέτοιου είδους πληροφορία σε κανέναν υπολογιστή της και δεν είναι επομένως σε καμία περίπτωση υπεύθυνη εάν οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει με δόλο ή με λάθος τρόπο την πιστωτική σας κάρτα.

Σε κάθε κατάθεση σας στην τράπεζα να μη ξεχνάτε να προσθέτετε το ονοματεπώνυμο σας σαν καταθέτης κ να αποστέλλετε την απόδειξη με e-mail.